e
Banner

Etiketler: yedek parça



Renault Trucks’dan kilometre sınırsız 2 yıl parça garantisi


Yayın: 24-01-2018
Kategori: Ticari Araçlar

Renault Trucks, yedek parça ve servis hizmetlerine olan güveni 2 Yıl Yedek Parça Garantisi ile taçlandırıyor. 




CEVA Logistics, Airbus ile tedarik sözleşmesi imzaladı


Yayın: 25-02-2021
Kategori: Lojistik

Uluslararası havacılık sektöründe büyük atılımlar yapan CEVA Logistics, uçak üreticisinin Hamburg, Almanya’daki montaj tesisinde Airbus için üretim tedarik sürecini yönetmek üzere sözleşme imzaladı. 




Körfez Ulaştırma RGNS vagonlarıyla taşıdığı ürün çeşitliğini arttırdı



Tüpraş iştiraki Körfez Ulaştırma AŞ, akaryakıt taşımacılığının yanında diğer ürünlerin taşınmasında da atağa kalktı. Yatırımını yaptığı RGNS vagonlarıyla emniyetli şekilde tehlikeli madde taşımacılığı yapmanın yanı sıra Tüpraş rafinerileri arasında yedek parça gibi yükleri de taşımaya hazırlanan Körfez Ulaştırma, petrokok konteyner taşımacılığıyla da ürün taşıma gamını çeşitlendiriyor. 




Scania "Orijinal Yedek Parça ve Yetkili Servis Hizmeti" öneriyor


Yayın: 13-12-2021
Kategori: Ticari Araçlar

Kesintisiz operasyon için orijinal yedek parça ve yetkili servis hizmetinin tercih edilmesi gerektiğini belirten Scania yetkilileri, orijinal yedek parçanın; operasyonel devamlılık, araç için daha uzun kullanım ömrü, güvenlik ve yakıt tasarrufu sağladığını belirtiyor.
 




Thermo King’ten 'Kış'lık yedek parça kampanyası


Yayın: 17-11-2022
Kategori: Ticari Araçlar

Doğuş Otomotiv Distribütörlüğünde Türkiye faaliyetlerini sürdüren, soğuk zincir taşımacılığının en çok tercih edilen soğutucu ünite markası Thermo King, kış mevsiminin yaklaştığı bugünlerde müşterileri için satış sonrası servis kampanyası başlattı. 




PACCAR Parts'ın yedek parça markası TRP, 30. yılını kutluyor


Yayın: 19-03-2024
Kategori: Ticari Araçlar

PACCAR Parts'ın tüm kamyon, römork ve otobüs marka ve modellerine yönelik özel etiketli satış sonrası parçaları markası olan TRP, 2024 yılında 30 yıllık başarısını kutluyor. TRP, 18 parça dağıtım merkezi ve 2.300'den fazla DAF, Kenworth ve Peterbilt bayisi ve TRP mağazasından oluşan küresel bir ağ üzerinden 157.000'den fazla parça seçeneği sunmaktadır.